Historie

Billeder Forskellige bare For Sjov

Her finder du forskellige billeder sådan bare lige for sjov

Nafta den Russiske Benzin

brugte kapsler

Disse indsamlings bøtter, blev brugt under krigen, da der var en katastrofal mangel på kapsler.

 

brugte kapsler 1

 

skattebazze

Sjov etikette, der reklamerer for en alkohol % på O

 

seva

Nexø Bryggeris opskrift på Sevablødda, der er delte meninger om det er den helt rigtige opskrift.

 

Billeder lidt af hvert


Cykelhandler Jens Bidstrup Østermarie, Det ligner en Opel motorcykel, hvem sidder på maskinenJeg fik udleveret den sidste Nimbus ved Bornholms værn i 1971, jeg var ordonans i morter sektionen, 2 kmp. Løverne Marine regimentet. Det med marinen var så meget sagt, men vi havde da et sejlskib på reversen af vores uniform.Det var den sidste nimbus der blev udleveret ved Bornholms værn i 1971, den blev senere indraget og jeg fik udleveret en B.S.A motorcykel om efteråret 1971, efter jeg blev hjemsendt feb. 1972 købte jeg en nimmerdreng med sidevogn, den var årgang 1952Skønt billede fra USA, fra dengang farfar var ungBødker Aakerlund Hasle


Øl handleren kigger ind af vinduet, til Hotellet i Gudhjem.Gudhjem 1906
sunoco depotet

Min første butik Søndergade 24 Rønne 1974, på billedet ses Knud Berlin og undertegnede.

 

midtvejskiosken red

Midtvejskiosken, den lå tre km. fra Aakirkeby og tre km. fra Almindingen, der af navnet. Den er jævnet med jorden for mange år siden, da den ikke kunne klare et ejerskifte.

 

torben tegning

Billedet blev brugt til Nordlands Revyen, og forestiller naturligvis undertegnede. Bent Kaas er mesteren, stor tak for lån.

 

 

857

Min gamle Skylon, den kom jeg til at sælge, den kørte 40 kmt og gik super godt, selv efter den havde stået stille i tre år, gik den første gang.

 

ginge manden

Ginge manden er i min samling, jeg købte dengang Sport Magasinet BASSE i Rønne lukkede

 

winnie med pisken

Borgmesteren på Bornholm 2016, et billede der ikke faldt i god jord

 

søren og torben

Ham den glade mand, altså ham til højre , har jeg snart kendt i 40 år

 

vindmøller eller

Vi vil ikke have vindmøller på land, Skotterne vil ikke have dem i havet, de har klaget, hvem klager når det ikke kommer noget strøm ud af kontakterne, for vi vil heller ikke have atom strøm, kul og olien er snart brugt op.

 

radigale

Nå nej, det gjorde hun ikke 🙁

 

torben-til-arkiv-aabning

Der var vist noget jeg havde glemt, jeg skulle indvie vores Ø arkiv, den gang jeg var 2 viceborgmester, jeg undskyldte mig med at vi alle sammen mødte frem i vores arbejdstøj. foto Bornholm i Billeder

 

bent-kaas

Problemerne på Bornholm er stadigvæk de samme, intet nyt under solen.

 

neger-penge

De er også blevet forbudt, nu hedder de dukatos.

 

sunoco-depotet

Min første forretning, Søndergade 21 i Rønne, på billedet ses til venstre, min tro væbner Knud Berlin sammen med Torben Rønne-Larsen foto omkring 1976

 

honda-goldwing

Min ny indkøbte Honda Goldwing 1100 DX fra 1982, på havnen i Aarhus, på vej til Bornholm, i storm og regn sommeren 2016

 

559521_4307629743207_756042337_n

Det hun gjorde var faktisk at gøre Socialdemokraterne mindre, samt at SF nærmest blev udraderet, pga af deres trang til køre rundt i ministerbiler.