Historie

Jeg vil ikke fortælle bryggeriets historie, da den er godt beskrevet andre steder, men vil heller koncentrere mig om billeder fra/om Stjernens historie på Bornholm set med fotografens øjne.

Under billeder vil du kunne se nogle af de reklame artikler, jeg har i min samling der er også lagt billeder ind af de forskellige bornholmske Stjerne depoters biler m.m.

 

På det ene billede står der nævnt kastanievej 6a, det var der Stjernen havde depot , da jeg købte ejendommen af depoindehaveren/vognmand fru Bech i starten af 80erne, havde man stadigvæk i tusindvis af flasker stående på lageret , som man af en eller anden grund. ikke fik sendt tilbage til bryggeriet da det lukkede, det var ganske interesant at gå på opdagelse i de mange gamle flasker, med deres sjove etiketter.

Sønnen Peter som er på billeder havde stadigvæk lidt reklame materialer fra Stjernen.

 

Etiketter fra Bryggeriet Stjernen

Ingen etiketter !

Billeder fra Bryggeriet Stjernen


Stjerne depotet på Kastanievej 6a i Rønne, Bedforden er fra ca 1958Peter Erik Bech med sin Stjerne øl bilCitroen Stjerne Øl bil fra midt 50erne, Ølkusk Peter Erik Bech sammen med Karl Åge Nielsens konePeter Erik Bech på Tejn havn sammen med sin Bedford Øl bil sidst i 50erne, bag ved Købmand Mogensen
Udstillingen på industien i Rønne til venstre ses Wilheln Bech depot bestyrer RønneMin onkel Ejgil Pedersens stjerne ølbil ved hotel i Allinge . Han havde depotet i Gudhjem samtidig var han også murermester.gavlen på Gudhjem depotes Stjerne lastbilBilledet er fra omkring 1935, til venstre står Stjerne depot bestyrer, Johannes Bjerregaard, depotet lå i bækken 10 RønneHjørnet af Snellemark og Havnegade i Rønne.