Spar penge med Elgigantens prismatchgaranti

elgiganten tilbud

Elgiganten er en forbrugerelektronikkæde med 39 butikker fordelt over hele det danske land. Elgiganten har i dag godt 2.300 ansatte fordelt på de 39 varehuse samt deres kundecenter og hovedkontor, som ligger i København. Elgiganten blev etableret i Danmark tilbage i 1996 og har siden en hård opstart været en af de helt store spillere inden for forbrugerelektronik og hårde hvidevarer.�?

Det fede ved Elgiganten er deres store udvalg, de lave priser og de fremragende kundefordele og services. Elgiganten handler en gros, og det kan mærkes på priserne, som altid er konkurrencedygtige. Ja, faktisk altid de laveste på markedet qua deres prismatchgaranti. De har også en ret unik strategi med at tillade dig at købe og bruge produkter og returnere dem.

Hvis du for eksempel står og skal købe et dyrt, nyt TV eller et andet produkt, som ikke lige er et greb i lommen, har Elgiganten den fremragende fordel, at de tilbyder, at du kan købe og prøve produktet i 30 dage og returnere det – også selvom det har været i brug – hvis du ikke er tilfreds. Det kan da kaldes en fed service, som sikrer dig, at du aldrig får noget med hjem fra Elgiganten, som du ikke er helt og aldeles glad for. Hvis du vælger at blive medlem af Elgigantens kundeklub, får du tilmed hele 50 dages returret.

Dertil kommer deres prismatch, som er endnu en sikring af kundens ve og vel. Hvis du kan finde en vare billigere (i mange tilfælde også på nettet, for eksempel på Ønskeskyen.dk), kan du vise det til en Elgiganten-medarbejder, som så vil justere prisen ned til det samme, som den billigere konkurrents. Du kan simpelthen ikke gå galt i byen, hvis du handler hos Elgiganten, fordi du er dækket så godt ind af deres garantier?

Elgigantens webshop er altid spækket med varer – de har over 35.000 varer online. Du kan finde hele deres sortiment online og for eksempel trykke ”click and collect,” hvilket betyder, at de finder varen frem til dig i den nærmeste butik, så du kan få fat i dine gadgets eller hårde hvidevarer hurtigt ved at spare fragttiden.�?

Elgiganten tilbyder dig også muligheden for at få leveret, monteret og klargjort dine produkter, så det eneste, du skal gøre, er at betale for varerne – så ordner Elgiganten opsætningen. Elgiganten har altid kompetente medarbejdere, som ved enormt meget om produkterne, de sælger. Der er forskellige afdelinger med forskellige eksperter, så du er sikret en god oplevelse med en medarbejder, som er godt inde i sit område.�?

Hos Elgiganten kan du altid vide dig sikker i forhold til at købe med ro i maven. Det sikrer deres markedsstrategier, som altid har kunden i fokus, og som ikke findes ret mange andre steder i Danmark. Elgiganten er den bedste butik at købe elektronik og hårde hvidevarer i, simpelthen fordi du altid er sikret i forhold til pris og returnering. Det bliver bare ikke bedre end Elgiganten.