Historie

Dæk papir til hvidtøls kasser, jeg har nogle ekstra liggende til at bytte med.

Lys kasse, hvor lyset blinkede, der var en automatik med en bimetal dims, som er forsvundet i forbindelse med med min flytning er i min saming.

 

 

 

I min udstilling kan du bla. se flg. genstande, maskiner, reklameartikler, patentflasker og fyldte Bornholmske øller og sodavand, gamle notesblokke fra Carlsberg ,Th.Rübner-Wissing, Nexø Bryggeri, forklæder fra Nexø Bryggeri, kasketter fra Nexø, flaskerensen maskiner, tappemaskine til 5 og 10 ltr øl flasker, fire rørs tapper fra Svaneke bryggeri Bryggeri ,Bornholmske øl og vand etiketter, taphaner ,Øl ankre fra de Bornholmske Bryggerier, gamle ølkasser fra Gad, Nexø Bryggeri, Bornholms Bryggeri, Consol, Hasle Bryggeri, Rødbjerg kilde samt fra Langedeby mosteri, emalieskilt fra Nexø Bryggeri og kasse skilt i pap samt blik skilt fra Rønne Bryggeri , masser af fotografier fra de Bornholmske fabrikker.

For øvrigt har jeg en omfattende samling, af sodavandsflasker med patent prop, der er over fire hundrede forskellige af slagsen.

Pr. 1 Januar 2016 har jeg solgt ejendommen og de fleste rariteter er pakket ned, planen er at jeg vil sætte udstillingen op igen på Dækcentret, når jeg får afviklet min virksomhed.

trl@tdcadsl.dk

Effekter fra Bornholm

Børste til øl anker, kommer fra Nexø Bryggeri, købt af Peter Sode først i firserne.

 

Børste til at rense 5 lts hvidtøls flasker, købt af Peter Sode Nexø Bryggeri først i firserne

Effekter i min samling

Er i min samling

 

ø2

Selve kasketten, er ikke fra Nexø Bryggeri

 

ø1

Original kasket fra Nexø Bryggeri.

 

tønde børste

Børste til øl tønder tror jeg, jeg købt tre stk på Nexø Bryggeri først i firserne af Peter W Sode.

 

ø2

Flaske børste maskine fra Expres Lemvig, jeg købte den af Anton Johannesen Vogterhuset, først i firserne. Børsterne fandt jeg på loftet på Nexø Bryggeri.

Dunk fyldt med Cola ekstrakt, jeg har også lidt cola syre stående, jeg har for sjov lavet Solo Cola efter Bryggeriets opskrift, det kunne drikkes 😒

 

Sodavandsflasker og andre effekter i min samling

 

Notes blokke fra Nexø Bryggeri

 

ø4ø1